Ingredience:
- Karob
- Kukuřičný škrob nebo kuzu
- Voda, popř. rostlinné nebo obilné mléko
- Kokos na posypání
- Rozinky
- Sladěnka, med, Panela (sušená třtinová šťáva)
Jestli jste někdy dělali klasický puding, a já pevně věřím,
že ano, pak věřte, že je postup úplně stejný. Místo mléka přijde do
hrnce voda, popř. rostlinné nebo obilné mléko, špetka soli, podle
vlastní chuti dosladíme, přidáme předem proprané rozinky a pomalu
přivedeme k varu. Mezitím si smícháme karob, kukuřičný škrob v množství
odpovídající množství vody, důkladně promícháme ve studené vodě. Až se
nám začne vařit sladká voda, přilijeme karob se škrobem a důkladně
mícháme. Po zhoustnutí nalijeme do misek, ozdobíme kokosem a podáváme po
vychladnutí.
Žádné komentáře:
Okomentovat